avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 611 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Izolatie tavan pivnita
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Izolatie tavan pivnita

Buna ziua, locuiesc la parterul unui bloc si doresc sa izolez planseul pivnitei de sub apartament. Este nevoie de acordul/semnatura tuturor locatarilor, sau doar de majoritate? Daca unul din vecini nu imi da acordul ce pot sa fac?
Multumesc,
Cel mai recent răspuns: Danlucian , utilizator 17:09, 4 Ianuarie 2017
Pivnita este detinuta in coproprietate de toti locatarii ? Exista vreo urgenta pentru a face acele reparatii sau este o dorinta a dumneavoastra ?
"Pivnita" , de fapt este subsolul tehnic al blocului.
Conform legislatiei in vigoare, trebuie sa aveti acordul as. prop. Practic ii notificati in acest sens si puteti sa-i dati drumul la treaba. Trebuie sa va asigurati sa lasati subsolul foarte curat, adica trebuiesc indepartate toate resturile de polistiren expandat care cu foare mare usurinta pot infunda başa.
Daca in subsol aveti boxe, trebuie discutat si cu acesti proprietari.

Succes!
Asa zisa pivnita reprezinta subsol tehnic si face parte din partea comuna de imobil
Conform dispozitii in vigoare,locatarul nu poate schimba destinatia si aspectul partii comune fara acordul asociatiei de proprietari
Pivnita face parte din spatiul comun al asociatiei de proprietari. Nu este nicio urgenta sa realizez aceste lucrari, doresc sa le fac pt un confort termic mai ridicat. Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Izolatie subsol bloc Lucia29 Lucia29 La parterul blocului sunt 6 apartamente.Unul din acesti proprietari a facut cerere ca asociatia de proprietari sa-i izoleze pe toata suprafata apartalentului ... (vezi toată discuția)
Pivnita blocului Yza27 Yza27 Imi spuneti va rog de ce in impozit ma pune sa platesc si teren intravilan dau ceva de genul.eu locuiesc la bloc si pivnita blocului e ocupata de locatarii ... (vezi toată discuția)
Subsol tehnic la bloc victor1906 victor1906 Buna seara. Am o pivnita in subsolul tehnic de la bloc , spatiu amenajat de mine de la darea in folosinta prin repartitie al apartamentului in acel bloc. ... (vezi toată discuția)