avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 606 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Pret minim vanzare autoturism
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Pret minim vanzare autoturism

Buna ziua
Am pe societate un autoturism care s-a amortizat in contabilitate. Doresc sa-l vand.Exista vreun pret minim la care trebuie sa-l vand?
Cel mai recent răspuns: roxxana_soare , utilizator 13:01, 5 Ianuarie 2017
Nu.Daca a fost amortizata integral,indiferent de pretul cu care o vindeti,se considera venit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare autoturism teodor82 teodor82 Am achizitionat un autoturism pe firma, in leasing, acum cativa ani, am terminat de ceva vreme de achitat ratele de leasing, iar in prezent autoturismul este ... (vezi toată discuția)
Vanzare autoturism firma catre salariat nicolauconstanta nicolauconstanta Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea intrebare: O societate are un autoturism amortizat integral,cu uzura morala avansata, stare ... (vezi toată discuția)
Vanzare autoturism proprietate firma amortizat vhm63 vhm63 Doresc sa vand doua autoturisme inmatriculate pe firma care sunt amortizate .Cele doua autoturisme le vind la persoane fizice.Care este cel mai mic pret de la ... (vezi toată discuția)