avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 935 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Sporul in asistenta sociala
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Sporul in asistenta sociala

Buna ziua, ma puteti ajuta cu o interpretare a legii 250/2016( noua grila a salarizarii de baza) in care intra si asistenta sociala, nelamuritea mea este ca acum la salariul de baza nu mai este bagat si sporul care l am avut pana acum de 15% ( incordare psihica) desi acesta in lege e interpretativ in formatul legii. Multumesc anticipat pt parere si ajutor
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 00:34, 5 Ianuarie 2017
Dvs vi se aplica sporul prevazut de art. 19 din legea 284/2010, la salariul de baza. Ori, legea 250/2016 stabileste salariile de baza, la care se aplica ulterior sporul de incordare neuropshihica si gradatia de vechime, parerea mea :))

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spor de incordare psihica ciobanuclaudia ciobanuclaudia Primesc un spor de 15% pentru incordare psihica ,conform legii 250/2016 am primit 15%din salariu de incadrare .Intrebarea mea este pana la aceasta lege sporul ... (vezi toată discuția)
Salarizare rindunica444 rindunica444 Sint asistent medical si va rog sa-mi precizati din ce este compus salariul de baza si salariul tarifar, si care este diferenta intre ele? (vezi toată discuția)
Spor vechime personal contractual septembrie 2016 monicalirca monicalirca Buna ziua Avand in vedere prevederile Art. 31. - (1) Prin excepţie de la prevederile art. 1 alin. (1), începând cu luna august 2016, personalul plătit ... (vezi toată discuția)