Buna ziua,
Actul constitutiv initial al SC DOBRUN CONSTRUCT SRL incepe cu subsemnatii:
Subsemnaţii IONESCU Gheorghe, cetăţean român, domiciliat în Bucureşti, str. ......, sector ....., născut la data de .............Municipiul Bucuresti, fiul lui ..... şi ......, sex masculin, căsătorit, posesor a C.I. seria .... nr. .... emisă de ....... la data de ....., valabil pâna la data de ......., cod numeric personal ....... şi
IONESCU Elena, cetăţean român, domiciliat în Bucureşti, str. ......, sector ....., născut la data de .............Municipiul Bucuresti, fiul lui ..... şi ......, sex feminin, căsătorită, posesor a C.I. seria .... nr. .... emisă de ....... la data de ....., valabil pâna la data de ......., cod numeric personal .......
, am hotărât constituirea societăţii comerciale ’’ DOBRUN CONSTRUCT’’ SRL, în următoarele condiţii:
CAPITOLUL I – DENUMIREA, FORMA JURIDICĂ, SEDIUL, DURATA SOCIETĂŢII
Art. 1 – Denumirea societăţii
Denumirea societăţii ............................................................................
In 21 dec, 2016 Ionescu Elena cesionează părtile sociale detinute către Ionescu Gheorghe care este administrator si devine asociat unic.
Intrebarea este cum va incepe formularea actului constitutiv actualizat, cu subsemnatul Ionescu Gheorghe cum era in actul constitutiv initial sau direct cu CAPITOLUL I sau trebuie preambul ?
Nu am gasit pe net nici un model concludent pentru un SRL. Daca cineva are un model m-ar ajuta mult.
Contract cesiune
pinkulin
Va rog daca ma poate ajuta cineva cu un model de contract de cesiune.
Sintem patru asociati intr-un S.R.L. dintre care unul este cetatean strain.
Am hotarit ... (vezi toată discuția)