avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 924 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Nerespectare CCM
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Nerespectare CCM

Sunt angajat la o institutie publica de nivel national si dupa indelungi negocieri a fost finalizat si inregistrat in decembrie noul CCM la nivel national. Problema este ca dupa ce a fost parafat, angajatorul nu pune in practica grila de salarizare . Eu sunt sub grila cu aproximativ 1000 de lei , altii sunt peste grila...iar angajatorul spune ca nu sunt fonduri .... acum dupa ce sa parafat si inregistrat la minister. Am vreo sansa daca intentez un proces individul la tribunal ? Imi trebuie avocat , ma pot reprezenta singur? Ce sanse sunt sa pot fi platit asa cum spune legiuitorul/ conf.legii 284 /2010 si conform grilei negociate intre sindicat si angajator?

Alte discuții în legătură

Salariu pe grila sau nu? robertsega32 robertsega32 Daca intr o unitate exista un contract colectiv de munca care prevede si o grila de salarizare pe clase in functie de studii, profesie etc. poate fi ... (vezi toată discuția)
Spor de conducere Florin-Irinel Florin-Irinel Buna ziua! Lucrez într-o societate privata în funcția de inginer și împreuna cu ceilalți colegi ingineri avem o nemulțumire. La noi în ... (vezi toată discuția)
Se impune actualizarea grilei de salarizare ? ADELIA ADELIA Buna ziua!Am o problema mai deosebita in firma, referitor la salariul minim negociat de 370 RON. Firma la care lucrez, a negociat si inregistrat la MMSSF, ... (vezi toată discuția)