avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Conducere fara permis- citatie
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Conducere fara permis- citatie

Sotul meu a fost prin fara permis fara permis alaturi de niste prieteni,ei au scapat cu munca in folosul comunitati,iar noi vand ne am dus la judecatorie citati nu a aparut in nici o arhiva si ni sa spus ca sa incheiat dosarul singur,dupa o luna am primit citatie ca nu ne am prezentat. Iar avocatul ne cere 20 de milioane ca sa scape. Ce este de facut in acest caz?
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 07:15, 5 Ianuarie 2017
Ce a hotărât instanța de judecată?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am fost prins cu un grinder care conținea aproximativ 0.2 grame de marijuana Utilizator 2212 Utilizator 2212 Am fost prins de jandarmi. Aveam în buzunar acest grinder în care era foarte putina cantitate. Mi au scris declarația. Le am spus ca am fost abordat pe ... (vezi toată discuția)
Proces lilicrin lilicrin De cate ori poti amana un proces? #-o (vezi toată discuția)
Raspuns urgent dosar penal..va rog jUkebOx jUkebOx Buna ziua, la jumatatea lunii iulie 2007 am facut un accident : nu am vazut un \"cedeaza trecerea\" pe o strada in zona unirii si am lovit o masina ( rau de ... (vezi toată discuția)