avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 743 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am fost prins cu un grinder care conținea aproximativ ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am fost prins cu un grinder care conținea aproximativ 0.2 grame de marijuana

Am fost prins de jandarmi. Aveam în buzunar acest grinder în care era foarte putina cantitate. Mi au scris declarația. Le am spus ca am fost abordat pe strada și ca am acceptat acel grinder. Mi au spus ca o sa fiu contactat telefonic. Din câte am văzut nu au făcut mare tam-tam. Pentru ca era o cantitate mica și m au lăsat sa plec. Intrebarea mea este dacă este posibil sa scap mai ușor din aceasta situație
O sa fiti chemat la audiere de DIICOT.
Pe jandarmi nu i-a interesat decat ca v-au prins.
Mai departe nu este treaba lor.
Ultima modificare: Joi, 5 Martie 2020
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
O sa se dispuna o expertiza prin care sa se constate daca substanta gasita asupra dvs este drog.
Daca se confirma, o sa fiti citat in calitate de suspect de catre DIICOT.
In functie de apararea exercitata, este posibil sa scapati cu o solutie de netrimitere in judecata.
Ultima modificare: Vineri, 6 Martie 2020
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat
Astăzi am primit o citație prin care trebuie sa ridic plicul cu actele aferente..am căutat numărul dosarului pe net și sunt chemat la instanța pentru renunțarea urmăriri penale

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

O sa se dispuna o expertiza prin care sa se constate daca substanta gasita asupra dvs este drog.
Daca se confirma, o sa fiti citat in calitate de suspect de catre DIICOT.
In functie de apararea exercitata, este posibil sa scapati cu o solutie de netrimitere in judecata.

Angajati-va avocat care sa va asiste/reprezinte în fata instantei.
Nu am banii necesarii..am înțeles că la noi in oraș e 15 20 de milioane sa angajezi un avocat

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Angajati-va avocat care sa va asiste/reprezinte în fata instantei.

Alte discuții în legătură

Posesie marijuana GabelloBtg GabelloBtg Am fost perchezitionat de catre jandarmerie si s-a gasit asupra mea un \"dispozitiv de maruntit\" numit Grinder si un plic cu cateva firicele de tutun. Nu sunt ... (vezi toată discuția)
Prins cu canabis Blaga Miahil Blaga Miahil Intr o seara de samabata am fost prin cu un grinder cu canabis (max0,5) foițe , filtre pentru tabacco și suna de 470 de lei la mine in urma unei razii intr ... (vezi toată discuția)
Prins cu substanțe ilegale pe o stradă din bucurești. nu am antecedente penale și nu am avut în viața mea probleme cu poliția... la ce să mă aștept? raszagal raszagal Buna ziua, am mare nevoie de informatii cu privire la situatia de mai jos. În urmă cu o saptamana, am fost luat cu asalt de niste jandarmi chiar cum am ... (vezi toată discuția)