Intr o seara de samabata am fost prin cu un grinder cu canabis (max0,5) foițe , filtre pentru tabacco și suna de 470 de lei la mine in urma unei razii intr un local . Am fost dus la secție pentru declarații . Precizez ca acest e primul antecedent . Am 18 ani și vreau sa aflu ce cauze sunt , sunt foarte panicat in privința asta . De atunci nu am mai consumat asa ceva .
Ma puteți ajuta cu o părere , mâine sunt chemat la audieri la procuror....
Mergeți însoțit de un avocat la
audiere!
Prea tare nu trebuie să vă speriați, probabil se va dispune renunțarea la urmărire, dar asigurați-vă apărarea!
Daca ati fost citat la DIICOT in calitate de suspect, inseamna ca au primit rezultatul expertizei si s-a confirmat ca substanta gasita asupra dvs este drog.
In cazul săvârşirii infracţiunilor prevăzute la art. 4 din Legea 143/2000, procurorul dispune, în termen de 24 de ore de la începerea urmăririi penale, evaluarea consumatorului de către centrul de prevenire, evaluare şi consiliere antidrog, în scopul includerii acestuia în circuitul integrat de asistenţă a persoanelor consumatoare de droguri.
Posesie marijuana
GabelloBtg
Am fost perchezitionat de catre jandarmerie si s-a gasit asupra mea un \"dispozitiv de maruntit\" numit Grinder si un plic cu cateva firicele de tutun. Nu sunt ... (vezi toată discuția)