avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 457 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... lucrare de liceenta
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

lucrare de liceenta

Buna !
Am comandat si eu o lucrare de liceenta de pe un site, am platit prima rata si acum nici macar nu mi-se mai raspunde..ce parere aveti?.#-o
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 11:05, 5 Ianuarie 2017
Se numeste ca ati luat teapa.
Ce parere aveti daca mergeati la o biblioteca,da exista si biblioteci,studiati lucrarile existente si concepeati dvs lucrarea de licenta.Era si asta o varianta:-/
Hm, varianta dvs. nu "mi-se" pare deloc potrivita :).
@DDY, puteți sa faceți culmea, plangere pt înșelăciune la politie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inselaciune licenta Nataliaa29 Nataliaa29 Buna ziua, In primavara am dat comanda pentru o lucrare de licenta. Am conversatiile in care ii solicit respectivului ca lucrarea sa nu fie plagiata, ... (vezi toată discuția)
Cuprins liceenta mariusghr mariusghr Buna seara, Ma poate ajuta si pe mine cineva cu un cuprins pentru lucrarea de liceenta?? Eu am tot incercat dar nu prea reusesc deloc... Am facut 3 capitole ... (vezi toată discuția)
Bună ziua am comandat 2 ceasuri de pe un site si este țeapă. ... MarisGheorghe MarisGheorghe Bună ziua Am comandat 2 ceasuri de pe un site si este țeapă. Nu a mai ajuns și nu au mai răspuns nici pe mess la mesaje. Sigur este țeapă. Ce aș ... (vezi toată discuția)