avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Bună ziua Am comandat 2 ceasuri de pe un site si este ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Bună ziua Am comandat 2 ceasuri de pe un site si este țeapă. ...

Bună ziua
Am comandat 2 ceasuri de pe un site si este țeapă. Nu a mai ajuns și nu au mai răspuns nici pe mess la mesaje.

Sigur este țeapă.

Ce aș putea face, va rog sa ma ajutați!!!
Bună ziua,

Vă recomand să îi transmiteți o notificare, preferabil prin avocat, prin care să îi solicitați livrarea de urgență a produselor comandate sau, după caz, restituirea sumelor de bani plătite. Dacă refuză să se conformeze, îl acționați în instanță.

O zi frumoasă!
site-ul este al vanzatorului, este un marketplace? vanzatorul este din Romania, din UE, din alta parte? vanzatorul este persoana fizica/ juridica?
Ultima modificare: Vineri, 5 Mai 2023
adriandimitriu, utilizator
Buna ziua!

Puteti sa le transmiteti o notificare, daca aveti datele de contat ale societatii, prin care sa solicitati fie transmiterea bunurilor, fie restituirea banilor platiti. Ulterior ii puteti actiona in instanta.

O a doua varianta este de a formula o plangere penala pentru inselaciune.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conflict persoana juridica livrare neconforma DaniSalas DaniSalas Buna ziua, Societatea mea a comandat via internet un produs, dupa ce am efectuat plata integrala si am constatat ca produsul livrat nu este cel comandat, ... (vezi toată discuția)
Proforma platita, marfa nelivrata Zaho Zaho Buna ziua! In urma cu ceva timp am facut o comanda pentru care am primit o factura proforma. Pentru a-mi livra marfa am fost nevoit sa platesc acea proforma. ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! am comandat ceva de la o doamnă de pe facebook și ... Maria1235678910 Maria1235678910 Bună ziua! Am comandat ceva de la o doamnă de pe Facebook și i-am pus bani în cont..comanda nu mai vine..doamna tot amână ba că mâine ba că ... (vezi toată discuția)