avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 739 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... executare silita
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

executare silita

Va rog mult sa ma ajutati in urmatoarea problema. Am luat un credit in anul 2005, impreuna cu sotia mea , ea fiind coplatitor.Am platit ratele pana in anul 2009, cand nu am mai putut plati restul si m-am si despartit de sotie in fapt eu mutandu-mi domiciliul in alt judet . Banca ma dat la executor pentru recuperarea creantei ,dar nemalocuind la acea adresa nu am stiut nimic .Desi in anul 2009 executorul a primit informatia ca locuiesc in alt judet de la casa de pensii,insa nu s-a mai facut nici un demers din partea bancii si nici a executorului pana in anul 2016 cand mi s-a pus poprire pe pensie la domiciliul unde sunt acum
Va rog sa-mi spuneti daca contractul de credit era titlul executoriu in 2009 care nu trebuia investit cu formula executorie, pentru ca nu au facut acest lucru si daca mai pot face ceva pentru a demonstra ca a intervenit prescriptia sa nu mai poata solicita recuperarea sumei , desi putea sa o execute pe sotia mea ,ea a ramas in toate bunurile de valoare inclusiv apartamentul. vreau sa va mai aduc la cunostinta ca am luat legatura cu executorul iar el a sistat poprirea in baza competentei teritoriale .Insa intrebarea este :poate continua executarea alt executor din teritoriu? As mai putea face contestatie la executare eu afland acum de executare.
Din 2009 pana in 2016 nu au mai facut nici un demers, desi stiau unde locuiesc in alt judet? va multumesc mult.

Alte discuții în legătură

Executare silita nelu1957 nelu1957 buna ziua...in 2009 am facut o refinantare la BRD pt.ami plati un credit luat de la alta banca...BRD avea dobanda fixa si asta ma incantat sa fac aceasta ... (vezi toată discuția)
Poprire pe salariu ContSters141876 ContSters141876 Buna ziua, am si eu mai multe probleme de lamurit vis-a-vis de un dosar de executare silita. Am un credit de nevoi personale negirat si negarantat luat in ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu pentru credit de nevoi personale bogsmc bogsmc Buna ziua, As dori sa ma ajutati si pe mine pentru a ma lamuri cu anumite lucruri cu privire la o executare silita, eventual sa ma indrumati la un avocat ... (vezi toată discuția)