avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 878 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... restituite taxa timbru
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

restituite taxa timbru

Buna ziua si La multi ani!
La o contestatie la executare am primit decizia prin care mi s-a admis in parte contestatia la exec. si s-a dispus restituirea partiala a taxei de timbru.Cum intru in posesia taxei? daca s-a dispus prin decizie restituirea sumei de X lei din taxa achitata ,mai trebuie sa fac cerere separata pt a mi se restitui acea suma?
Cel mai recent răspuns: ContSters416386 , utilizator 09:04, 7 Ianuarie 2017
Taxa judiciara de timbru se restituiela cererea dvs. in conditiile prevazute de art.45 din OUG nr.80/2013 privind taxele judiciare de timbru.
multumesc! o zi placuta!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restituire taxa contestatie executare admisa eugen82 eugen82 La fond mi s-a admis o contestatie le executare, parata a fost obligata sa-mi plateasca si taxa de timbru. Parata a declarat apel si a solicitat sa nu fie ... (vezi toată discuția)
Cui adresez cererea de restituire a taxei de timbru daca mi s-a admis contestatia la executare? catinf catinf Buna ziua, Daca mi s-a admis contestatia la executare in apel, cui adresez cererea de restituire a taxei de timbru: instantei de fond sau celei de apel? O ... (vezi toată discuția)
Contestaţie la executare castigata, restituire taxa timbru m_m m_m Buna ziua, Am castigat contestatia la executare inceputa de kruk, iar in hotarare specifica ca se anuleaza toate actele de executare. Atat. Fara cheltuieli ... (vezi toată discuția)