avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 475 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... clauze contract cazare pensiune
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

clauze contract cazare pensiune

Buna ziua,

Am avut o mica problema cu turistii cazati de revelion.

Desi in contract este stipulat clar si scris cu litere mari ca nu se fumeaza in pensiune, acestia au profitat de faptul ca nu statea nimeni cu ei si au fumat, ba mai mult mi-au ars si cateva perdele, mi-au spart si niste farfurii si oale, au consumat intr-o noapte aproape 2 tone de apa (cu siguranta au lasat toti robinetii deschisi) si au venit mai multe persoane decat au anuntat.

Ce clauze legale as putea adauga in contract si cum sa ma apar de astfel de daune? Ma gandesc ca daca chem politia, acestia le vor da amenda si eu tot cu paguba raman.

Ce as putea sa fac?
Cel mai recent răspuns: bavareza , utilizator 14:32, 5 Ianuarie 2017
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata unor pierderi cauzate de o avarie alexandrunemes alexandrunemes Buna ziua, Locuiesc in chirie, intr-un apartament, din data de 1 octombrie 2010. In primavara anului 2011 am sesizat o defectiune la instalatia sanitara a ... (vezi toată discuția)
Inundat vecini MihaiCristian2010 MihaiCristian2010 Buna seara, am o problema mai atipica. In anul 2010 s-au schimbat tevile pe coloana de incalzire de catre o firma autorizata. La acel moment, vecinul de la ... (vezi toată discuția)
Unde se delimiteaza raspunderea asociatiei si intervine raspunderea proprietarului D_S D_S Ne confruntam (asociatia de proprietari) cu o problema,tehnica sau de interpretare. La WC-ul de serviciu s-a spart teava de alimentare cu apa rece dupa teul ... (vezi toată discuția)