avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1084 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... reclamatie la consiliul judetean
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

reclamatie la consiliul judetean

Am facut o reclamatie la consiliul judetean privind abuzurile care se petrec la o institutie de este in subordinea acesteia .
Din cate am inteles in 5 zile ar fi trebuit sa mi se comunice legal cine se va ocuipa de aceasta sesizare .Imi puteti spune conform carei legi?
In cat timp trebuie sa primesc un raspuns la reclamatia mea si conform carei legi ?
Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 14:51, 5 Ianuarie 2017
O.G. nr. 27/2002 privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor

Art. 8
(1)Autorităţile şi instituţiile publice sesizate au obligaţia să comunice petiţionarului, în termen de 30 de zile de la data înregistrării petiţiei, răspunsul, indiferent dacă soluţia este favorabilă sau nefavorabilă.
(2) Pentru soluţionarea petiţiilor transmise, potrivit art. 61, de la alte autorităţi sau instituţii publice, termenul de 30 de zile curge de la data înregistrării petiţiei la autoritatea sau instituţia publică competentă.

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare marsoi_25 marsoi_25 daca am facut o sesizare la ITM ar trebui sa primesc raspuns ? daca da cam ce perioada ? (vezi toată discuția)
Raspunsul unei institutii publice alexandroni alexandroni Va rog sa-mi spuneti in cat timp trebuie o institutie publica trebuie sa dea un raspuns la o solicitare scrisa si care este baza legala . Va multumesc (vezi toată discuția)
Cum se sanctioneaza lipsa raspunsurilor la petitii si cereri de informatii publice? Sever Simion Sever Simion Buna ziua, Fac petitii si atat Primaria sector 4 cat si Sectia 26 politie Bucuresti refuza sa raspunda la 1. Petitie 2. Cerere informatii cu caracter ... (vezi toată discuția)