avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 887 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Cum se impoziteaza tichetele cadou ?
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Cum se impoziteaza tichetele cadou ?

Compania la care lucrez le a acordat tuturor angajaților de sărbători in luna decembrie tichete cadou ca bonus de sărbători. Valoarea minimă a fost 50 lei iar cea maximă 500 lei in functie de anumite criterii stabilite in CCM. Va rog sa mi spuneti cum se impietează aceste tichete cadou.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:04, 5 Ianuarie 2017
Cititi acest articol :

Din 2016, tichetele cadou de maxim 150 de lei nu vor mai fi impozitate
www.avocatnet.ro/content/art...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prime de sarbatori neimpozabile isuca isuca Buna ziua.Va rog frumos sa-mi spuneti ce posibilitati legale avem pentru acordarea primelor sau cadourilor de sarbatori,astfel incat sa nu fie impozabile. O ... (vezi toată discuția)
Bonuri masa de 9.41 oferite de firma in ianuarie 2017 ! andutzuzu andutzuzu Buna ziua ! Explicati-mi va rog, de ce o anumita firma unde sunt angajat imi ofera bonuri de masa cu valoarea de 9.41 in ianuarie 2017 ? Multumesc (vezi toată discuția)
Acordare tichete de masa doar_eumike doar_eumike Buna ziua, am o firma..si printre beneficii le acord si tikete masa angajatilor. Avand in vedere ca din decembrie..pot mari valoarea lor pana la 15 ... (vezi toată discuția)