Inainte de Craciun, am cumparat o pereche de bocanci de la firma OTTER din magazinul Unirea. Am intrat in posesia unui "card de fidelitate OTTER" , varat pe gat de catre vanzatoare. Incaltamintea , dupa cum se stie, nu este ieftina la ei si poarta pe eticheta sloganul " None but the best will do?That's why you choose our shoe!"Adica, vor sa spuna;" daca iti doresti cel mai bun produs, de aceea ne alegi pe noi!"
Am purtat-o o singura data si ...i-a sarit o capsa de la siret...
Necajita, m-am intors la OTTER si mi-au incheiat un proces verbal de constatare a defectului, apoi m-au asigurat ca ma vor suna in curand. Am lasat bocancii in ...service, glumea cineva...
Dupa o saptamana, primesc sms sa ma duc la magazin pt a-mi schimba marfa.Zis si facut. Drum la ei...degeaba.Vanzatoarea ma anunta ca pot sa imi aleg ce doresc( alta pereche ) din magazin. Aveau cateva perechi, nimic masura mea. Imi spune ca pot sa comande masura, peste o saptamana. Dezamagita de neseriozitatea si nesimtirea lor( vanzatoarea obraznica, de parca ii ceream ceva de pomana), ii cer sa imi returneze banii, nu mai vreau marfa lor!
Vanzatoarea devine nervoasa, suna o persoana de la "retur" si ma anunta pe un ton arogant ca nu pot sa imi dea banii: musai sa iau un produs de la ei !Imi arata , arogant, tel de la ProtectiaConsumatorului, afisat in magazin,.Sun la PC si...surpriza, mi se confirma ca nu pot primi banii. Am plecat din nou acasa fara bocanci, fara bani , desi s-a anuntat cod galben dev ninsori!
ESTE CORECT???Cine imi garanteaza ca, dupa ce mi-au dat marfa defecta, m-au plimbat de 3 ori in magazin, dsi nu aveau o marfa echivalenta , nu voi primi un alt produs defect?Eu,consumator pacalit, prostit, nu am dreptul sa REFUZ orice tranzactie cu ei si sa imi cer banii inapoi??Multumesc!
PS planganu-ma la serviciu, am mai aflat inca 3 colege cu patanii asemanatoare , tot cu OTTER. Nimeni nu ne poate ajuta???
Voucher
r.oana
Buna ziua, as avea si eu nevoie de cateva informatii legate de vouchere, deoarece am cumparat o pereche de pantofi, care aveau defect (asta am ... (vezi toată discuția)