avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 467 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... avocat numit din oficiu pentru persoana vătămată
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

avocat numit din oficiu pentru persoana vătămată

1.persoana vătămată poate primi un avocat numit din oficiu, când totalul veniturilor din pensie, sunt în sumă de 759 lei ?
2.cererea de acordare a unui avocat numit din oficiu - pentru persoana vătămată, (înainte de primul termen de judecată) se depune la instanţa penală, se depune la baroul de avocaţi sau şi la instanţa penală şi la baroul de avocaţi ?
Cel mai recent răspuns: Irina Pricop , Consilier juridic 16:21, 9 Ianuarie 2017
se face cerere pentru acordarea de ajutor asistenta judiciara la instanta de judecata unde se judeca litigiul principal

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avocatul din oficiu ciorditu ciorditu Daca depun o plangere penala prealabila in calitate de victima a inselaciunlor si nu imi pot permite un avocat pot sa primesc asistenta gratuita(sa intreb si ... (vezi toată discuția)
Bună, as avea și eu o întrebare. ce vârstă trebuie să aibă ... Faur Irina Faur Irina Bună, as avea și eu o întrebare. Ce vârstă trebuie să aibă un copil căreia i se cuvine pensia de întreținere în mod judiciar gratuit căci eu am ... (vezi toată discuția)
Avocat din oficiu Atonn Atonn Buna ziua, Sunt avocat de putin timp si as dori sa stiu cum se poate deveni avocat din oficiu. Va multumesc anticipat (vezi toată discuția)