avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 949 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... probleme cu vama
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

probleme cu vama

mi sa confiscat masina in vama pe motiv ca am incercat sa o introduc in tara fara sa -i platesc taxele taxele vamale.masina nu se putea inscrie in tara deoarece nu avea euro3.La intrarea in tara sau prezentat toate actele masinii din care reiesea clar ca masina nu putea trece.cei de la ghiseu neau lasat sa trecem fara sa ne zica nimic 500 de metri mai incolo oprindu-ne politia vamala.Au confiscat masina si pe deasupra miau pus o amenda de 25000000 ,valoarea amenzii depasind valoarea masinii.Ce pot sa fac in continoare pentru ami recupera masina sau cel putin sa scap de amenda?
Cel mai recent răspuns: avocat_rc , utilizator 12:29, 29 Noiembrie 2005
Trebuie vazut, daca sunteti in termen, sa contestati procesul verbal

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte necesare inmatricularii unei masini cumparate in austria carina2012 carina2012 Buna seara. Doresc sa achizitionez o masina din Austria. Pentru a evita stresul ce urmeaza cu inmatricularea ei in Romania as dori sa stiu de ce acte am nevoie ... (vezi toată discuția)
Abuz in vama bors?? emanuellen emanuellen Buna ziua,stiti cumva daca Ungaria si-a schimbat legile vamale de la 1 ianuarie??Am vazut la tv.cum confiscau tigarile,cica ai voie sa duci 2 pachete in loc de ... (vezi toată discuția)
Impozit auto la primarie xicsdj xicsdj Buna ziua, am o intrebare si nu stiu daca aici este locul corect unde ar trebui sa o postez, dar incerc. La sfarsitul anului trecut, sora mea, in posesia unui ... (vezi toată discuția)