avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... obtinerea duplicatului hotararii judecatoresti de ...
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

obtinerea duplicatului hotararii judecatoresti de divort

Buna seara
Momentan ma aflu in Spania, nu am posibilitatea sa ma deplasez in Romania sa mi obtin duplicatul hotararii de divort de la Judecatoria din Craiova.

Nu am rude si nici prieteni care sa ma ajute..puteti sa mi recomandati anumiti avocati sau firme care se ocupa de obtinera de documente din Romania?
va multumesc
Nu exista asa ceva, din cate stiu, in Romania.
Dar, aveti posibilitatea fie sa contactati direct, dvs. un avocat din Craiova (il alegeti de pe sait-ul Baroului Dolj: [ link extern ] /
accesati rubrica: „tabloul avocatilor” )
fie sa purtati direct o corespondenta cu instanta din Craiova unde s-a pronuntat hotararea de divort.
Ultima modificare: Vineri, 6 Ianuarie 2017
Cabinet individual de avocat „Petrescu C.”, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imagini postate pe facebook , injurii si denigrare MariusValentin MariusValentin Scriu acest post pentru o cunostinta foarte apropiata care a ajuns intr-o situatie foarte urata . Mai exact respectiva lucra ca Model Video chat , un cunoscut ... (vezi toată discuția)
Solicit un avocat care sa ma ajute intr-un proces de recurs privind protectia si promovarea drepturilor persoanelor cu handicap. seucea seucea Buna ziua, In 12.10.2015 dupa 444 de zile de la pronuntare, am primit prin postsa Comunicarea de la Tribunalul Bucuresti, solutionarea cauzei: neintemeiata.Cu ... (vezi toată discuția)
Vreau sa divortez, sunt plecata din tara diana_natalia diana_natalia Buna seara. Sunt casatorita de 45 ani si plecata din tara de 8. Nu pot parasi tara in care lucrez unde am grija de o batrana. Nu lucrez aici cu acte. Dar as ... (vezi toată discuția)