avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 722 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Recalculare
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Recalculare

In anul 2016 mi sa emis o decizie de pensionare in care o perioada de doi ani lucrati in gr1 nu a fost validata ,acum am acte doveditoare din care reiese cum a fost eliberata adeverinta din care a reiese ca am lucrat in gr 1
Cel mai recent răspuns: LIVIU NISTEA , utilizator 09:43, 6 Ianuarie 2017
Pe baza adeverintei, puteti solicita la Casa de Pensii de care apartineti recalcularea pensiei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Când pot beneficia de recalcularea pensiei conform legii 351/2022 ... Lucian Rimniceanu Lucian Rimniceanu Cînd pot beneficia de recalcularea pensiei conform legii 351/2022 Menționez că am lucrat în Gr 1 de muncă 14 ani și 6 luni. (vezi toată discuția)
Ce trebuie sa fac daca am constatat ca nu am trecute corect conditiile de munca? florina_222 florina_222 In data de 09.11.2011 am trecut in rezerva, pensie de invaliditate gr.II. am lucrat intr-o unitate militara a M.A.I, dosarul a ajuns la casa de pensii in data ... (vezi toată discuția)
Recalculare pensie dorel13 dorel13 Un cetatean care nu se pricepe la legi, s-a pensionat anticipat, i s-au trecut 17 ani in grupa 2 de munca in loc de 25 de ani. Nu a facut contestatie la ... (vezi toată discuția)