avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 692 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită somatie executare secapital
Discuție deschisă în Executare silită

somatie executare secapital

Buna ziua.
am primit ieri pe numele mamei o somatie pt executare din parta secapital s.a.r.l prin reprezentant conventional avocat AA. Mama este privata de libertale nu are bunuri si nici bani pe numele ei, este divortata. Anul trecut bunica a murit si inca nu este facuta succesiunea. Poate kruk prin executor sa vanda casa sau ceva de genu pana nu se face succesiunea. Sau se paote amana toata treaba asta pana va fi mama eliberata ?

Alte discuții în legătură

Contestatie la executare, temei legal narcisa_salbatica narcisa_salbatica Situatia pe scurt este astfel: institutia la care lucreaza cetateanul X primeste adresa de la executorul judecatoresc prin care se solicita infiintarea ... (vezi toată discuția)
Executare silita irinacraciun irinacraciun Buna ziua, In anul 2008 am luat un credit de nevoi personale, de la una din bancile din ro, pe care dupa o vreme nu l-am mai platit. Anul trecut am primit ... (vezi toată discuția)
Cesionare creanta catre o alta firma de recuperare. VatafuF VatafuF Buna ziua. Tatal meu a fost executat prin executor judecatoresc incepand din anul Octombrie 2012 pentru o datorie la o banca de 6655 lei + 1417 lei (probabil ... (vezi toată discuția)