avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 156 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... legea prezidentiala
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

legea prezidentiala

buna ziua ! cat timp are un presedinte al unei tari conform legi sa promulge o lege doptata de parlament si validata de camera decizionala ?
Cel mai recent răspuns: gabrielsolon , utilizator 14:31, 6 Ianuarie 2017
Cat vrea!!!
OFICIAL PRESEDINTELE ROMANIEI A PROMULGAT ELIMINAREA A 102 TAXE PRINTRE CARE SI TIMBRU DE MEDIU...
După respingerea cererii de reexaminare şi declararea ei ca fiind constituţională, preşedintele era obligat să o promulge în termen maximum 10 zile. Iohannis a promulgat legea azi, exact în ultima zi în care era obligat, legal, să o facă.



Informaţiile publicate de ECONOMICA.net pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor. [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariu pentru parintele care sta acasă cf legii 19 Gabriela Lionte Gabriela Lionte Buna seara! Va rog dacă se poate sa ma lămuriti dacă la calculul salariului pentru parintele care optează sa își i-a liber conform Legii nr 19/2020 ... (vezi toată discuția)
Cumulul pensiei cu salariul costelion costelion Ma intereseaza care este termenul in interiorul caruia presedintele tarii trebuie sa promulge o lege? Si in mod specific daca a fost promulgata legea privind ... (vezi toată discuția)
Legea poate fi retrimisa in parlament ulterior primirii deciziei ccr? diana_sal diana_sal In cazul in care o lege este contestata de președinte la CCR, fără ca acesta sa-și fi exercitat in prealabil dreptul de a retrimite legea in parlament, ... (vezi toată discuția)