avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 872 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Internet banking cont minor
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Internet banking cont minor

Buna ziua.
Am deschis un cont copilului meu de 5 ani si jumatatr. Pe mine m am trecut imputernicit (ca si tata). Ca imputernicit pe contul copilului am dreptul cf bancii sa detin card de debit, sa fac plati si alte operatiuni cu acest card, sa pot face operatiuni de plati la ghiseu, daaaaaar nu pot sa activez un canal alternativ, internet banking sau phone banking. Am facut o serie de sesizari, bancii respective, insa fara rezultat si mai mult de atat fara vreo explicatie, pt a intelege si eu logic sau juridic daca este vreo problema.
Acum vin cu intrebarea si avand in vedere ca suntem pe un forum juridic, va rog daca stiti din pct de vedere juridic daca exista vreun impediment in acest sens.
Multumesc
Andrei
Ps imi cer scuze daca nu am postat pe forumul corect.

Alte discuții în legătură

Am adăugat banii pe revolut cu cardul de brd și banca a blocat ... Robi220 Robi220 Am adăugat banii pe revolut cu cardul de brd și banca a blocat cardul nu știu care este motivul, am contract uzufruct viager cu întreținere, se poate ... (vezi toată discuția)
Am solicitat bancii serviciu gratuit si m-am ales cu bonus: serviciu platit fara ca ei sa considere necesare precizari in acest sens floddy4us floddy4us Va salut, Prezint succint situatia si apoi detaliez. Am Card de credit pentru care am solicitat activarea serviciului de internet banking oferit gratuit ... (vezi toată discuția)
Exista vreo banca cu care pot lucra on line, pentru firme? loredanaradu loredanaradu Salut! Ma intereseaza sa stiu daca exista vreo banca cu care pot lucra de acasa on line. Vreau sa nu ma mai duc la banca pentru ordine de plata si nici sa nu ... (vezi toată discuția)