avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 921 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am adăugat banii pe revolut cu cardul de brd și ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am adăugat banii pe revolut cu cardul de brd și banca a blocat ...

Am adăugat banii pe revolut cu cardul de brd și banca a blocat cardul nu știu care este motivul, am contract uzufruct viager cu întreținere, se poate debloca cardul? mama este deținătorul cardului, dar ea nu mai este în capacități mintale și este mobilizata la pat la cămin de bătrâni și nu poate semna un act. Mulțumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Robi220 , utilizator 14:00, 21 Decembrie 2023
Ați pus-o pe mama sub curatelă la judecătorie`?
Nu

Cu ce te ajuta curatela?

Ultima modificare: Miercuri, 20 Decembrie 2023
Manuela Rășină, administrator
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Curatela te ajută să-i poți administra banii/veniturile, și să o reprezinți în relația cu autoritățile și instituțiile statului.
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dar nu ați explicat care este motivul pentru care va blocat contul. Ați depus banii mamei într-un cont fără să aveți curatela instanțaei de judecată`??
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
si o intretineti pe banii ei sau cum ?

Alte discuții în legătură

Pensia mamei Mirela G Mirela G Buna ziua. Mama mea este internata intr-un camin de batrani cu dementa senila si fractura de bazin.Costurile sunt destul de mari. Va rog sa-mi spuneti cum pot ... (vezi toată discuția)
Trecere pensie pe card bancar . sorineldobre sorineldobre Buna , care este procedura pentru a-i trece mamei mele pensia pentru limita de varsta si indemnizatia vaduva veteran de razboi pe card ? Mama este internata ... (vezi toată discuția)
Parinte cu alzheimer teo689 teo689 Am o problema cu mama. Acum 2 luni tatal meu a decedat si de atunci mama mea a intrat intr-o depresie severa, care a degenerat in manifestari urate, cu ... (vezi toată discuția)