avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 745 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am adăugat banii pe revolut cu cardul de brd și ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am adăugat banii pe revolut cu cardul de brd și banca a blocat ...

Am adăugat banii pe revolut cu cardul de brd și banca a blocat cardul nu știu care este motivul, am contract uzufruct viager cu întreținere, se poate debloca cardul? mama este deținătorul cardului, dar ea nu mai este în capacități mintale și este mobilizata la pat la cămin de bătrâni și nu poate semna un act. Mulțumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Robi220 , utilizator 14:00, 21 Decembrie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util


ibn a scris:

Nu am inteles de ce a fost necesar sa treceti banii pe Revolut când puteati asigura cele necesare mamei platind cu cardul ei. A fost prima actiune de acest fel? Daca da, poate ca asta a declansat actiunea bancii. Sau prin internet banking puteati vira banii in contul dumneavoastra. Mama mea cu niste ani inainte de a muri mi-a facut imputernicire full la banca la care am si eu contul, si miscam banii prin internet banking. Nu au fost probleme. Poate ca ar fi bine sa discutati cu cei de la banca pentru a afla ce si cum. Succes!


Mi sa spus că pot scoate banii de la ghișeu ca sunt împuternicit pe toate operațiunile
A scoate bani de la ghiseul bancii nu e totuna cu a face topup la Revolut. In ziua de azi bancile nu prea mai au ghisee de scos bani, fiind inlocuite cu bancomate multifunctionale..


ibn a scris:

A scoate bani de la ghiseul bancii nu e totuna cu a face topup la Revolut. In ziua de azi bancile nu prea mai au ghisee de scos bani, fiind inlocuite cu bancomate multifunctionale..


Așa sa spus că pot scoate extras de cont și pot sa fac toate operațiunile dar nu pot cu cardul sa fac nimic

Pot sa scot bani de la ghișeu pentru ca sunt împuternicit

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensia mamei Mirela G Mirela G Buna ziua. Mama mea este internata intr-un camin de batrani cu dementa senila si fractura de bazin.Costurile sunt destul de mari. Va rog sa-mi spuneti cum pot ... (vezi toată discuția)
Trecere pensie pe card bancar . sorineldobre sorineldobre Buna , care este procedura pentru a-i trece mamei mele pensia pentru limita de varsta si indemnizatia vaduva veteran de razboi pe card ? Mama este internata ... (vezi toată discuția)
Parinte cu alzheimer teo689 teo689 Am o problema cu mama. Acum 2 luni tatal meu a decedat si de atunci mama mea a intrat intr-o depresie severa, care a degenerat in manifestari urate, cu ... (vezi toată discuția)