avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 514 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Vechime in strainatate
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Vechime in strainatate

Buna ziua!
Tatal meu are varsta de 62 de ani, si o vechime in munca de 34 ani in Romania si 5 ani in Grecia. De 2 ani face drumuri la Casa de pensii Suceava ca sa se pensioneze anticipat si inca nu a reusit pentru ca are nevoie de o adeverinta de vechime din Grecia. Dupa 1,5 ani de cand a depus primele acte, a venit raspuns din Grecia ca cei de la Casa de pensii Suceava au gresit actele trimise. Actele au fost refacute si trimise din nou, iar acum cateva zile a venit acasa adeverinta de vechime. Cei de la Casa de pensii au spus ca trebuie tradusa si depusa la ei. Tatal meu a tradus adeverinta, iar cand a mers la ei au spus ca de fapt nu trebuia sa faca asta, ca de fapt nu e ceea ce au nevoie si ca ar trebui sa primeasca ei un alt act direct din Grecia. Stie cineva care e procedura in aceasta situatie? Este un termen legal sau cat duteaza de obicei o comunicare intre institutii?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:24, 10 Ianuarie 2017
Acțiune în instanță pentru obligarea cjp la a acordarea pensiei comunitare.
@AdiFlorea

Vedeti acest articol privind documentele care trebuiau depuse :
www.avocatnet.ro/content/art...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sânt student și beneficiez de pensie de urmaș vă rog să ... Pataadriana Pataadriana Sânt student și beneficiez de pensie de urmaș vă rog să îmi spuneți care e data limită pt trimiterea actelor,dacă le pot trimite prin poștă cu ... (vezi toată discuția)
Pensie anticipata, vechime din strainatate daianap daianap Buna ziua, am rugamintea sa ma ajutati cu un raspuns la situatia mamei mele. A depus actele in tara pentru pensia anticipata si i s-a spus ca mai are nevoie de ... (vezi toată discuția)
Caz ciudat pensie de urmas pensietudor56 pensietudor56 Buna ziua, Numele meu este POP T., locuiesc și sunt student în Canada și am fost beneficiar de pensie de urmaș la CJP, pensie care a fost suspendată din ... (vezi toată discuția)