avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 921 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Sânt student și beneficiez de pensie de urmaș vă ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Sânt student și beneficiez de pensie de urmaș vă rog să ...

Sânt student și beneficiez de pensie de urmaș vă rog să îmi spuneți care e data limită pt trimiterea actelor,dacă le pot trimite prin poștă cu mandat de primire și dacă pot trimite copie scanată după cuponul de pensie că eu sînt la facultate la Cluj și cuponul este acasă
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:02, 2 Octombrie 2021
Despe ce acte vorbiti si unde sa le trimiteti ?
Adeverință de student,cupon pensie copie certificat de deces al tatălui,copie buletin.Menționez că eu sânt de loc din Suceava și acum am venit la Cluj ( la cămin)la facultate.Actele trebuie trimise la casa județeană de pensii,nu?
Ultima modificare: Sâmbătă, 2 Octombrie 2021
Pataadriana, utilizator


Cornel Vasile a scris:

Despe ce acte vorbiti si unde sa le trimiteti ?

Despre adeverință de student ,cupon de pensie de urmaș din ultima lună,copie buletin,copie certificat de deces a tatălui care trebuie să ajungă la casa de pensii Suceava(eu fiind din Suceava). Menționez că momentan sânt la Cluj la facultate
Le puteti trimite prin posta cu confirmare de primire.

Copilul beneficiar al pensiei de urmaş cu vârsta mai mare de 16 ani, dar până la 26 de ani daca nu face dovada continuării studiilor într-o formă de învățământ organizată potrivit legii, plata pensiei se suspendă cu 1 octombrie a anului în curs.
[ link extern ]
Ultima modificare: Sâmbătă, 2 Octombrie 2021
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pentru continuitatea pensiei de urmaș știu că trebuie să ... Pataadriana Pataadriana Pentru continuitatea pensiei de urmaș știu că trebuie să depun la casa de pensii niște acte că :adeverință de student,cupon de pensie dar nu îl am pe ... (vezi toată discuția)
Pensie de urmas studenta BABALIC FLORENTINA BABALIC FLORENTINA Buna ziua, as dori sa va intreb daca fiica mea, studenta la medicina are dreptul la o pensie (ajutor) dupa moartea fostului meu sot. Se poate obtine ... (vezi toată discuția)
Pensie urmas copil palsecam palsecam Sotia mea a decedat pe 6 februarie, curent. Avea o vechime in munca de 16 ani. Fiul meu, elev in clasa a XI-a, implineste saptamana viitoare 18 ani. Poate ... (vezi toată discuția)