avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 683 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... OUG 156/2007 - despagubiri librete CEC
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

OUG 156/2007 - despagubiri librete CEC

Buna ziua, as avea rugamintea daca poate cineva sa-mi spuna daca in baza OUG 156/2007 actualizata (privind despăgubirea persoanelor fizice care au constituit depozite la Casa de Economii şi Consemnaţiuni C.E.C.-S.A. în vederea achiziţionării de autoturisme) a fost cineva despagubit si care ar fi procedura. Se despagubeste daca omul a platit 70.000 lei sau e valabil si daca a platit doar 5000 lei (cu castiguri in autoturisme).
Am studiat OUG susmentionata dar mi se pare destul de rigida, nu are nici norme de aplicare ca sa inteleaga tot omul (sau poate eu sunt mai greu de cap).
Multumesc daca ma poate lamuri cineva si va doresc toate cele bune.
Cel mai recent răspuns: Pilu , utilizator 21:36, 9 Ianuarie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Se despagubeste daca omul a platit 70.000 lei sau e valabil si daca a platit doar 5000 lei (cu castiguri in autoturisme).

Sunt doua chestiuni diferite.. unul e depozit pt achizitionarea unei dacii, si unul de depozit de 5000 cu castiguri in autoturisme.. adica exista posibilitatea sa castigi o dacia.
Deci.. nu primiti despagubire.
Multumesc mult. pt. raspuns :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea nr. 19/2016 dory58 dory58 Buna ziua, Posesorul a doua librete CEC de economii cu dobanda si castiguri in autoturisme din anul 1991 in valoare de 5000 lei vechi, poate beneficia de ... (vezi toată discuția)
Cum pot recupera banii din carnetele cec de 5000 lei cu dobândă și câștiguri în autoturisme? Marina44 Marina44 Am doua carnete CEC de 5000 lei cu dobanda si castiguri in autoturisme din 1987 si doua carnete de 2000 lei si 1000 lei din \'93. Cum pot recupera banii? Am ... (vezi toată discuția)
Ramburasari bani dacia lauramb lauramb Buna ziua, este foarte mediatizat faptul ca BRD va despagubii persoanele care au depus bani pt o Dacie..dar dupa 22.dec.89,ce se intampla cu cei care au platit ... (vezi toată discuția)