avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 446 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... propriul angajat
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

propriul angajat

Buna seara. Sunt functionar public cu norma intreaga. Vreau sa imi deschid un srl-d. Pot sa ramana in continuarea angajat ca si functionar si sa fiu si propriul angajat si la srl-d . Unde gasesc un cadru legal. Multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:53, 8 Ianuarie 2017
Puteti sa va deschideti un SRL-D si sa va angajati , insa va trebuie sa tineti cont si de prevederile legale de mai jos :

Art.96 din Legea 161/2003
(1) Funcţionarii publici, funcţionarii publici parlamentari şi funcţionarii publici cu statut special pot exercita funcţii sau activităţi în domeniul didactic, al cercetării ştiinţifice, al creaţiei literar-artistice. Funcţionarii publici, funcţionarii publici parlamentari şi funcţionarii publici cu statut special pot exercita funcţii în alte domenii de activitate din sectorul privat, care nu sunt în legătură directă sau indirectă cu atribuţiile exercitate ca funcţionar public, funcţionar public parlamentar sau funcţionar public cu statut special, potrivit fişei postului.
.....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fuctionarul public ionela_san ionela_san daca o persoana este functionar public poate detine o societate SRL:stunned: (vezi toată discuția)
Doua joburi Teslovan Teslovan Sunt functionar public, in fisa pstul printre altele sunt cadru tehnic PSI, pot sa desfasor activitatea de cadru tehnic PSI la un srl? Va multumesc! (vezi toată discuția)
Angajare onimada onimada Buna ziua! Pot sa-mi suspend contractul de munca din profesia de functionar public si sa fiu angajat la un srl? Va rog sa-mi spuneti si articolul de lege care ... (vezi toată discuția)