avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 963 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Carti de identitate, acte de stare ... Casatorie cu un refugiat pakistanez
Discuție deschisă în Carti de identitate, acte de stare civila, pasapoarte, vize

Casatorie cu un refugiat pakistanez

Buna seara
Prietenul meu este refugiat din Pakistan In acest moment aflandu-se in campul inchis din Kishkunhalas ,Ungaria
Eu sunt in in Romania (cetatean roman ) si vrem sa ne casatorim acolo
As vrea sa aflu ce acte sunt necesare in acest sens din partea amandurora si care sunt procedurile necesare pentru incheierea casatoriei noastre
Daca se poate un contact
Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Irina Pricop , Consilier juridic 16:19, 9 Ianuarie 2017
Intrebati autoritatile de la locul casatoriei; de-aici va va trebui certificatul de nastere apostilat si, eventual, traducerea acestuia; restul faceti acolo

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Documente necesare casatoriei cu un cetatean strain mihaelaak mihaelaak Buna ziua tuturor, M-ar interesa sa stiu ce documente trebuie depuse la oficiul starii civile pentru a incheia o casatorie cu un cetatean strain ce nu face ... (vezi toată discuția)
Va rog un sfat- inregistrare in ro a casatoriei amobi amobi m-am casatorit in urma cu 8 ani in strainatate cu un cetatean strain.pana in prezent nu am inregistrat casatoria la oficiul starii civile,nestiind ca trebuie ... (vezi toată discuția)
Inregistrarea unei casatorii facute in olanda angelicaursu angelicaursu Buna seara.Va rog sa-mi spuneti care sint actele necesare pentru inregistrarea unei casatorii facute in Oalnda intre un cetatean olandez si o romanca, la ... (vezi toată discuția)