avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 994 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Invatatoarea copilului
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Invatatoarea copilului

Buna ziua. Va rog spuneti-mi in situatia in care sotul meu are o relatie cu invatatoarea copilului ( copilul este clasa a II-a), noi divortam, credeti ca ar fi cazul sa mut copilul la alta scoala sau clasa? Precizez copilul stie de aceasta relatie si este dezorientat. Ce ma sfatuiti sa fac?
Cel mai recent răspuns: Andu G , utilizator 10:12, 9 Ianuarie 2017
Corect! Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vacanță solicitată de către tata în timpul școlii. pot fi acuzată de ceva dacă nu accept, poate câștiga în instanță împotriva mea? g_iulia1974 g_iulia1974 Buna ziua, am urmatoarea situatie: divortati de cand avea copilul 4 luni, custodie comuna,acum copilul are 10 ani ,clasa 4.Tatal cere declaratie notariala ca ... (vezi toată discuția)
Soția s-a mutat cu copilul la mama ei, după care a plecat la muncă în italia. cum mă ajută legea în acest caz? Cornel dorneanu Cornel dorneanu Soția mea fără cearta fără vre-un semn motivat de vreo discuție în prealabil, ia copilul in varsta de 8 ani jumatate sub motivul că se duce la soacra ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. am un băiat în clasa i, de aproape un an ma confrunt ... Olgaolteanu Olgaolteanu Bună ziua. Am un băiat în clasa 1,de aproape un an ma confrunt cu o astfel de situație, este obraznic la școală, cum spun alți părinți, doamna ... (vezi toată discuția)