avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1219 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Timbrul de mediu
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Timbrul de mediu

As dori sa cumpar o masina adusa din Germania! Daca o voi cumpara inainte de 1 februarie 2017 va trebui sa platesc timbrul de mediu sau acest lucru depinde doar de data la care ma decid sa o inmatriculez???
"Conform unui amendament adoptat în Comisia de buget a Camerei Deputaţilor, legea va intra în vigoare în data de 1 a lunii imediat următoare publicării în Monitorul Oficial. Întrucât o astfel de lege este publicată de regulă într-un interval de numai câteva zile, timbrul de mediu nu va mai fi plătit începând din 1 februarie 2017."
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 11:56, 7 Ianuarie 2017
Cand o veti inmatricula.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa auto si marirea impozitului pe masini Cristina petronela Cristina petronela Am auzit la taxe si impozite ca se mareste impozitul ca sa se ajunga tot la suma apropiata de timbrul de mediu (vezi toată discuția)
Codul muncii ADELA STROE ADELA STROE intrebare de baraj a intrat in vigoare noul cod al muncii????? (vezi toată discuția)
Vanzare autoturism AlinDuca AlinDuca Buna ziua. Am o masina, adusa din Germania in decembrie 2006 si inmatriculata in Romania in aceasi luna la care s-a platit vama, acea taxa dinaintea timbrului ... (vezi toată discuția)