avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 989 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Este legal sau nu?
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Este legal sau nu?

Buna ziua,

Sotul meu este angajat la o multinational (logistica si transport) ca inginer de mentenanta, 6 ore (intretine masinile si depozitul) si sofer 2 ore.
Eu vreau sa infiintez un srl, unicul asocit fiind eu. Activitatea firmei:transport. Angajat: unul sau doi soferi.
In politica de conduit a firmei unde lucreaza sotul meu apare:
"personalul companiei nu va participa la nici o tranzactie cu societatea in cadrul careia ei sau membrii din familie au o contributie financiara directa sau indirecta sau vreun interes de afaceri"

Va fi vreo problema daca firma pe care o voi infiinta va face transport pentru firma unde este angajat sotul meu tinand cont ca nu ocupa nici o functie de conducere si nici nu are vreun rol in atribuirea sau plata curselor catre subcontractori?

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: alina_f , utilizator 16:24, 8 Ianuarie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajatorul si ilegalitatile lui AlphaCygnus AlphaCygnus Buna ziua As dori sa fiu consultat de un avocat care este specializat in transporturi, sau cineva care are catusi de putin cunostinta de cauza in acest ... (vezi toată discuția)
Abuz in serviciu dede2306 dede2306 Am si eu o problema care imi distrage atentia destul de mult de la ceea ce fac. Sunt angajat la o companie multinationala de transport pe postul de Director ... (vezi toată discuția)
Un sfat juridic-va rog! miki72 miki72 Buna ziua!O firma nou infiintata cu cod caen 7112(inginerie si consultanta tehnica)care a fost infiintata de o persoana ce nu are legatura cu aceasta meserie ... (vezi toată discuția)