avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 709 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Impozit autoturism
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Impozit autoturism

Mi-am schimbat domiciliul >Acum stiu ca trebuie sa transcriu si autoturismul in judetul unde m-am mutat,(in 30 zile)Nefiind in tara si masina nu este folosita,unde trebuie sa platesc impozitul pe 2017? In judetul in care figureaza ca inscrisa sau acolo unde mi-am schimbat domiciliul?Sa platesc impozitul numai dupa ce o transcriu in noul judet?sau platesc "si","si"...?

Daca nu se circula cu ea deoarece nu este inscrisa,atunci cand o voi inscrie "beneficiez"de o amenda ca nu am transcris-o in 30 de zile de la schimbarea domiciliului in alt judet?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 23:00, 7 Ianuarie 2017
Desfasurati demersuri pentru inmatriculare vehicul la domiciliul stabil
Puteti trece pe rol fiscal vehiculul inclusiv prin procura autentificata incheiata in favoarea unei rude/tert care sa desfasoare demersurile in numele dv

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inmatriculare auto + schimbare de domiciliu plentytwo plentytwo Buna ziua! Ma aflu intr-o situatie putin dificila incercand sa inmatriculez un autoturism. Masina a fost cumparata second hand acum aproximativ 3 luni, si ... (vezi toată discuția)
Ce se intampla cu un auto inscris la primarie dar care nu mai e inscris la serviciul inmatriculari marioaramuntean marioaramuntean Ce se intampla cu un auto inscris la primarie dar care nu mai e inscris la Serviciul Inmatriculari deoarece proprietatul a venit si a declarant ca masina e ... (vezi toată discuția)
Transfer de proprietate pentru autoturism sucice sucice As dori sa aflu daca o persoana, cetatean roman si strain cu domiciliul in strainatate poate cumpara un autoturism inmatriculat ca sa-l aiba in Romania si de ... (vezi toată discuția)