avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Mi_a fost retinut permisul auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Mi_a fost retinut permisul auto

Mi sa suspendat permisul de conducere pe 90 zile in urma tesatri cu alcoltestul la care a iesi 0,20, nu mi sa dat dovada dar mi sa spus ca il pot redobandi la 30 zile, dar sunt incepator nu am un an. As vreasa stiu ce pot face?
Cel mai recent răspuns: ALEXANDRA VASILE , Avocat 11:29, 8 Ianuarie 2017
Buna ziua,

Va trebui fie sa asteptati sa treaca cele 90 de zile pentru a va redobandi permisul de conducere, fie sa incercati sa dati testul pentru a va redobandi permisul de conducere dupa expirarea primelor 30 de zile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Examen redobandire permis suspendat vivianna vivianna Buna ziua ! Am avut permisul suspendat pt 90 de zile pt vatamare corporala cu parasirea locului accidentului (si intoarcere dupa 30 de minute). Instanta a ... (vezi toată discuția)
Suspendarea permisului pentru conducerea sub influenta bauturilor alcoolice puyubzn puyubzn Buna ziua. Am fost oprit in trafic de un agent si in urma testarii cu alcoltestul mi s-a suspendat permisul 90 de zile. Mi s-a adus la cunostinta ca daca nu am ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis d807 d807 am avut suspendat permisul pe 90 de zile pentu nr expirate,si in data de 15 ian imi expira cele 90 de zile .ce se intampla cu permisul meu? (vezi toată discuția)