avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1102 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Calcul salar functionar public
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Calcul salar functionar public

Buna seara, sunt consilier juridic asistent , functionar public, la o primarie de municipiu, din decembrie 2014. Am un salar brut de 1290 la care se adauga 161 lei spor pentru conditii vatamatoare. Precizez ca am o vechime de 3 ani in munca. Doresc sa stiu daca calculul este corect. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ada202002 , utilizator 13:24, 9 Ianuarie 2017
Buna ziua, axact aceasta problema o am si eu, sunt referent asistent la o primarie. Salariul meu este de 1250 (minim), am vechime 15 ani in munca, spor de vechime nu am, im prezent salariul meu este de 1250+15% spor vatamator. dar dupa calculele mele e 1437 brut, iar eu am 1329 brut, deci nici macar minim.... sa nu mai pun in calcul sporul vechime. din cate stiu (si am terminat fac de Contabilitate) si din surse se calculeaza 1250+ 20%spor vechime + 15%spor vatamator, as dori sa stiu daca e aa sau nu. Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul salariu monica_soare79 monica_soare79 Buna ziua. Am fost angajata ca functionar public debutant, in functia publica de executie de referent de specialitate, clasa II, grad profesional debutant ... (vezi toată discuția)
Salariu functionar public adelinepintea adelinepintea BUNA ZIUA.SUNT CONSILIER ASISTENT DE 1 AN SI 5 LUNI IN CADRUL UNEI PRIMARII MUNICIPIU DE JUDET.AM SI IN SPOR DE VECHIME DE 15% DAR CU TOATE ACESTEA SALARIUL ... (vezi toată discuția)
Calcul salariu bugetar (administratie locala) radmy radmy am o nelamurire si as dori daca ma puteti ajuta d-voastra cu un calcul la salar. sunt functionar public din anul 1999 la o primarie. am fost incadrata ... (vezi toată discuția)