avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 607 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... SALARIU FUNCTIONAR PUBLIC
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

SALARIU FUNCTIONAR PUBLIC

BUNA ZIUA.SUNT CONSILIER ASISTENT DE 1 AN SI 5 LUNI IN CADRUL UNEI PRIMARII MUNICIPIU DE JUDET.AM SI IN SPOR DE VECHIME DE 15% DAR CU TOATE ACESTEA SALARIUL MEU ESTE DE 1290 DE LEI, IDENTIC CU AL UNEI COLEGE CARE NU ARE DELOC VECHIME SI A SUSTINUT CONCURSUL IN ACEASI ZI CU MINE PE ACELASI POST.AS VREA SA STIU CUM SE CALCULEAZA PENTRU CA MI SE PARE GRESIT SI DE LA PERSONAL MI S-A SPUS CA AMANDOUA SUNT LA FEL DEOARECE A TREBUIT ADUSE LA NIVELUL SALARIULUI MINIM PE ECONOMIE INTRUCAT ERAM SUB ACESTA.ESRTE ADEVARAT?SAU E O EROARE DE CALCUL?

Alte discuții în legătură

Calcul salar functionar public Adi12345 Adi12345 Buna seara, sunt consilier juridic asistent , functionar public, la o primarie de municipiu, din decembrie 2014. Am un salar brut de 1290 la care se adauga 161 ... (vezi toată discuția)
Salarizare functionar public rozaliatudoreanu rozaliatudoreanu Buna ziua. Sunt functionar public intr-o primarie . Pana in data de 5.05.2014 am fost in functia de referent superior clasa a III,cu salariu de baza de 958 ... (vezi toată discuția)
Calcul salariu functionar public iustica iustica Buna seara, Va rog sa ma ajutati in calculul salariului unei persoane incadrata intr-o functie de executie publica, consilier,clasa I, grad asistent, ... (vezi toată discuția)