avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 465 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Director abator
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Director abator

m-am angajat de curand ca sef al unui abator dar de la personal mi-au spus ca nu exista cod cor pentru funtia de "director abator". Pe ce functie ar trebui sa ma angajeze? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: xalagun , utilizator 22:03, 5 Septembrie 2009
Simplu: director....
;)
Ar fi si asta o varianta . dar cei de la resurse umane stiu cu siguranta care este pozitia pe care o ocupati conform organigramei si fisei de post , astfel incat vor gasi incadrarea corecta .
Aceasta este problema ca nu prea stiu cum sa ma angajeze, iar funtia sa fie director si atat... ii lezeaza mandria directorului general. Va multumesc pentru raspunsuri.
Cred ca incadrarea corecta este DIRECTOR TEHNIC!
In acest fel nici egoul directorului general nu va fi ranit!B-)
ar ai fi si varianta de sef serviciu..., sef hala...
dar e un raspuns evaziv pentru ca nu ati detaliat atributiile pe care le aveti .
a fi sef la un abator .. concret ce faceti ?

Alte discuții în legătură

O noua incadrare sau cumul de functii ? Danyella_tm Danyella_tm Buna ziua, Am si eu o mica problema....Lucrez ca economist, iar de ceva vreme am preluat si toate atributiile legate de resurse umane. Seful meu doreste sa ma ... (vezi toată discuția)
Organigrama cod cor otilia13 otilia13 La o societate cu răspundere limitată cu asociat unic si cu capital de stat, a fost numit un administrator încheindu-se un contract de mandat cu acesta ... (vezi toată discuția)
Fisa de post manager marketing eujad eujad ma puteti ajuta cu fisa de post ptr manager marketing?multumesc (vezi toată discuția)