Buna ziua,
Am si eu o mica problema....Lucrez ca economist, iar de ceva vreme am preluat si toate atributiile legate de resurse umane. Seful meu doreste sa ma avanseze, dar nu am gasit in COR o incadrare care sa cuprinda atat partea de financiar-contabilitate cat si cea de resurse umane. :-/ Pentru cumul de functii trebuie sa mai fac un contract de munca....dar se prefera din partea superiorilor marirea salariului actual decat doua salarii diferite. Mi s-a propus sa caut o functie potrivita si sa aleg singura incadrarea :">. Am primit si cateva exemple :
- Economist sef ( care dupa cate stiu eu este o functie doar ptr. sistemul bancar )
- Sef serviciu financiar-contabil
- Manager financiar
Intrebarea mea este urmatoarea : Care e mai exact diferenta intre aceste 3 functii ? La fiecare cui ii este subordonat si pe cine subordoneaza ? Care ar fi mai potrivita si bineinteles mai avantajoasa ptr. mine din moment ce nimeni nu are ceva impotriva alegerii mele :D ?
Astept un raspuns cat mai repede posbil.
Multumesc mult de tot. Numai bine.
Multumesc mult ptr. raspuns....Dar, din pacate, societatea are deja un director economic, din acest motiv mi-au fost oferite alte variante...si nu stiu ce sa aleg :(.
Puteti sa mergeti pe Sef serviciu financiar -contabil si sa modificati fisa postului.
Functia de Manager financiar este similara cu cea de Director economic sau Director financiar
Angajare economist
valeapetre
In institutia publica X postul de economist este unic.
In prezent postul de economist este vacant prin plecarea economistului.In fisa post avea resurse umane ... (vezi toată discuția)