avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 572 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale MAI JOS DE DIRECTOR ECONOMIC
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

MAI JOS DE DIRECTOR ECONOMIC

- In sectorul economic al unuiSRL, care sunt functiile inferior ierarhic DIRECTORULUI ECONOMIC ??? (actualitat 2010)
- Exista reglementari in acest sens ?
- Ce implica functia de Referent Contabil ? (eventual o fisa a postului), sau care ar fi functia echivalenta celei de ECONOMIST?

Va multumesc !!!
Cel mai recent răspuns: felisana , utilizator 18:40, 11 Martie 2010
un srl isi creeaza singur organigrama in functie de nevoile firmei, functia de referent contabil nu exista ... iar cea de economist nu are echivalent (poate fi economist specializat pe probleme de salarizare sau bancare de ex...) sau doar referent.

depinde ce diploma aveti ca sa va faceti angajarea pe un anumit post

pt clasificarea ocupatiilor studiati link-ul [ link extern ] >

sub directorul economic poate fi directorul adjunct sau asistentul manager, poate fi contabilul sef sau economistul sef, poate fi economistul sau referentul economist, poate fi contabilul, functionarul economic sau administrativ, etc .... sunt multe functii inferioare directorului economic
Ms pt raspuns ! ma interesa daca este reglementat ceva cu privire la denumirea anumitor functii ...
Mi-a spus cineva ca nu se mai poate angaja pe postul de economist ca nu mai exista functia cu aceasta denumire si ca echivalentul ar referent contabil...
as fi vrut sa verific lucrul asta !!!
verificati pe link-ul din raspunsul de mai sus... functia de economist exista si cea de referent economist .... cea de referent contabil nu exista
Pentru a fi incadrat in functia de director economic, ce conditii trebuie indeplinite, in afara de studii economice superioare?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contabil sef in administratia publica locala? corinaolaneanu corinaolaneanu Am si eu o mare problema, am in unitate(serviciu public din subordinea primariilor) un post de contabil sef. Pe og10/2008 ii dadeam conform indemnizatilor de ... (vezi toată discuția)
O noua incadrare sau cumul de functii ? Danyella_tm Danyella_tm Buna ziua, Am si eu o mica problema....Lucrez ca economist, iar de ceva vreme am preluat si toate atributiile legate de resurse umane. Seful meu doreste sa ma ... (vezi toată discuția)
Retrogradare functie dijmarescu dijmarescu Buna ziua, In cazul sanctionarii disciplinare cu retrogradarea din functie si acordarea salariului cf dispozitiilor CM a unui salariat ce ocupa functia de ... (vezi toată discuția)