avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... O noua incadrare sau cumul de functii ?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

O noua incadrare sau cumul de functii ?

Buna ziua,
Am si eu o mica problema....Lucrez ca economist, iar de ceva vreme am preluat si toate atributiile legate de resurse umane. Seful meu doreste sa ma avanseze, dar nu am gasit in COR o incadrare care sa cuprinda atat partea de financiar-contabilitate cat si cea de resurse umane. :-/ Pentru cumul de functii trebuie sa mai fac un contract de munca....dar se prefera din partea superiorilor marirea salariului actual decat doua salarii diferite. Mi s-a propus sa caut o functie potrivita si sa aleg singura incadrarea :">. Am primit si cateva exemple :
- Economist sef ( care dupa cate stiu eu este o functie doar ptr. sistemul bancar )
- Sef serviciu financiar-contabil
- Manager financiar
Intrebarea mea este urmatoarea : Care e mai exact diferenta intre aceste 3 functii ? La fiecare cui ii este subordonat si pe cine subordoneaza ? Care ar fi mai potrivita si bineinteles mai avantajoasa ptr. mine din moment ce nimeni nu are ceva impotriva alegerii mele :D ?
Astept un raspuns cat mai repede posbil.
Multumesc mult de tot. Numai bine.
Cel mai recent răspuns: Angela D , Consultant resurse umane 18:20, 28 Februarie 2010
Cred ca cea mai potrivita este functia de Manager si in fisa postului adaugati toate competentele necesare.

Sef Serviciu pp existenta un loc de munca (compartiment/serviciu) in organigrama care are personal de executie pentru a avea pe cine coordona.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumul de functii sau alta incadrare ? Danyella_tm Danyella_tm Buna ziua, Am si eu o mica problema....Lucrez ca si economist, dar de ceva vreme am preluat si departamentul de resurse umane. Am cautat o functie care sa ... (vezi toată discuția)
Angajare economist valeapetre valeapetre In institutia publica X postul de economist este unic. In prezent postul de economist este vacant prin plecarea economistului.In fisa post avea resurse umane ... (vezi toată discuția)
Mai jos de director economic crrissti crrissti - In sectorul economic al unuiSRL, care sunt functiile inferior ierarhic DIRECTORULUI ECONOMIC ??? (actualitat 2010) - Exista reglementari in acest sens ? ... (vezi toată discuția)