avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 598 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Repunere in plata somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Repunere in plata somaj

Am fostin somaj 15 decembrie 2015-22 martie 2016,am inceput activitatea la o firma in 23 martie,depus demisia in 9 aprilie 2016,reangajat la alta firma in 18 aprilie 2016,cu contract de munca nedeterminat,desfacut contractul de munca in data de 18 iulie,la intelegerea ambelor parti,reangajat in 18 iulie la alta firma cu contract de munca pe perioada determinata pina in data de 16 decembrie la expirare de contract.Pot beneficia de repunere in plata avind dreptul la 12 luni de somaj?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:30, 9 Ianuarie 2017
Daca unul dintre c.i.m. a fost incheiat pe durata nedeterminata, atunci nu mai puteti relua plata indemnizatiei de somaj.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul la somaj rapidcristi rapidcristi Buna ziua, am fost in somaj in perioada decembrie 2009 - martie 2010. M-am angajat la o firma pe perioada nedeterminata. Firma se ocupa cu vanzari de diverse ... (vezi toată discuția)
Somaj speranta1977 speranta1977 Buna ziua, Din 14 ianuarie 2015 am fost in somaj pe o perioada de un an.Am mai lucrat o luna martie-aprilie 2015 perioada in care am suspendat somajul, apoi ... (vezi toată discuția)
Somaj predator predator Buna seara, o sa incep direct, m-am angajat la o firma de consultanta, in 25 sept 2013, am fost la interviu si dupa aceea la semnarea actelor, dupa terminarea ... (vezi toată discuția)