avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1141 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Vanzare-comparare auto de pe firma pe persoana fizica
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Vanzare-comparare auto de pe firma pe persoana fizica

Buna ziua,

As vrea sa stiu daca la vanzarea-cumpararea unui autoturism inmatriculat pe firma, catre o persoana fizica, factura se poate face cu valoare zero ? Mentionez ca autoturismul este amortizat in intregime ?
Multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Doresc sa vand un bun din patrimoniul societatii vladimirpopa vladimirpopa Duna ziua, Sunt unicul administrator al unei societati si in urma cu 2 ani am cumparat o masina, acum doresc sa ma asociez cu cineva si doresc sa scot din ... (vezi toată discuția)
Impozit masina second cumparata raknel raknel Buna ziua As vrea sa-mi cumpar o masina de la o firma. Masina a fost adusa in tara in 2004, cumparata/inmatriculata pe firma respectiva, deci peste 4 ani, ... (vezi toată discuția)
Vanzare auto catre persoana fizica geogiana09 geogiana09 buna ziua, cum se face vanzare unui autoturism de pe firma catre o persoana fizica in conditiile in care firma detine casa de marcat pentru comertul cu ... (vezi toată discuția)