avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1031 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cumparare teren
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cumparare teren

Buna seara ,
Va adresez urmatoarea intrebare : doresc sa cumpar un teren proprietate cu fundatie .Proprietarul are toate autorizatiile necesare (enel ,raja ,..)autorizatie de constructie , taxa de urbanism ,proiectul casei pe numele sau .Dupa cumparare ,pt.a putea continua lucrarile ce autorizatii tb schimbate pe numele noului proprietar ?

Multumesc anticipat !

Alte discuții în legătură

Constructie casa cu autorizatie sgeorgescu81 sgeorgescu81 Buna seara, Vreau sa va prezint o situatie in care ne aflam si poate ne ajutati cu un sfat. In 2011 am achizitionat un teren in Techirghiol, am urmat pasii ... (vezi toată discuția)
Transferul, transmiterea autorizatiei de construire impreuna cu terenul Se pot transmite drepturile ce decurg din autorizaţia de construire cu proiectul tehnic, certificatul de urbanism in termenul de valabilitate cu menţiunea ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de constructie si pe numele meu dar pe pamantul parintilor eleili eleili Buna ziua, Va rog sa imi spuneti daca pot fi trecuta si eu pe autorizatia de constructie a unei case ce se va construi pe pamantul parintilor, intrucat voi ... (vezi toată discuția)