avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 778 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Repozitionare teren
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Repozitionare teren

Buna seara,
Stie cineva de ce îmi este refuzată documentatia de repozitionare a unui teren pe motiv ca sunt necesare semnăturile de vecinătate din moment ce art 113/ordinul 700/2014 prevede urmatoarele:
(2)Repozitionarea este operația de rectificare a coordonatelor imobilului poziționat gresit in planul cadastral care se efectuează prin rotație,translatie sau modificarea geometriei anterior receptionarii,fara acordul proprietarului.
Exista un alt articol ce il anulează pe acesta in anumite condiții?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 15:53, 15 Iunie 2023
Se modifica suprafata?
Da,dar doar la mine.O sa fie cu 100 m mai putin decat in acte.Pe vecini nu ii afecteaza cu absolut nimic.
Buna ziua și eu mă o repozitionare de cadastru.Este vorba de o casa pe hotar.E vorba de 0,60 lățime su 30 metri lungime.Care e rezolvarea?ei zic că dărâmă casa,e posibil?e o casa veche de 70 de ani?
fiti proactiv (a): faceti o oferta de cumparare a suprafatei in discutie. sunt 20mp. daca refuza, va puteti judeca apoi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme ancpi / oncpi kyky_micky kyky_micky Buna ziua. Am o problema cu cadastrul, mai exact o fasie de 2 metri latime si 50 lungime se suprapune in actele cadastrale cu cele ale vecinului (acea portiune ... (vezi toată discuția)
Probleme la intabulare pentru casa construita noua berbondac berbondac Buna ziua, Am achizitionat un teren care in urma cu multi ani a fost rupt dintr-un teren mai mare. Ruperea a fost facuta cu mult inainte sa il achizitionez ... (vezi toată discuția)
Suprapunere teren Eduard Iordan Eduard Iordan Buna ziua, Avem o casa batraneasca cu teren undeva in Chiajna. Masuratorile au fost facute in plan acum nu stiu cat timp, insa prin 2009, din ce am inteles ... (vezi toată discuția)