avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Contributii pfa -cas , cass , somaj , fnuass,,,
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Contributii pfa -cas , cass , somaj , fnuass,,,

buna ziua ! va rog sa-mi explicati ce declaratii trebuie sa depuna un pfa si catre cine pentru a plati toate contributiile obligatorii ( cas , cass ) si optionale( somaj , fnuass, ..) ca nu am inteles din ce am citit ............vine de la ANAF declaratie de impunere pentru toate tipurile de plati ?? --daca pfa nu are salariati ( doar pt persoana care a infiintat pfa ul),,,,
Cel mai recent răspuns: mariana55_ro , utilizator 19:18, 10 Ianuarie 2017
Pana la 31 ianuarie depuneti d600 pentru contributia la pensie. Pentru sanatate nu depuneti declaratie separata ci doar d220 si d200 si faceti platile anticipate la trimestru la finante.
Pentru somaj care nu e obligatoriu sa-l platiti, mergeti la ei sa intrebati.
multumesc pentru raspuns !! pentru fnuass unde trebuie sa merg ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratii pfa taximetrie Ana-Maria-27 Ana-Maria-27 1. Va rog sa-mi spuneti ce declaratii trebuie sa depuna un PFA cu activitate de taximetrie, neplatitor de TVA si angajat cu norma intreaga la o societate? Si ... (vezi toată discuția)
Plata cas si cass pt. venituri din activitati independente stefanelul stefanelul Buna ziua, Sunt o persoana fizica neautorizata care obtin venituri din activitati independente pe baza unui contract de prestari servicii de publicitate pe ... (vezi toată discuția)
Pfa neclaritati MrDerpson MrDerpson Salut, Saptamana trecuta am primit de la onrc certificatul de inregistrare pentru PFA CAEN 7022 activitati de consultanta pentru afaceri si ... (vezi toată discuția)