avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 642 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu medical in timpul expirarii CIM
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu medical in timpul expirarii CIM

M-i s-au prescris 45 zile de repaus total (CM) sunt plecat la tratament si recuperare in Ungaria!CIM expira in acest timp! Angajatorul are vre-o obligatie sa ma astepe ori la termenul din CIM se va incheia si asta este ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:50, 10 Ianuarie 2017
C.i.m. va inceta de drept la data expirarii perioadei pentru care a fost incheiat, chiar daca sunteti in concediu medical.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi in perioada de sarcina angelax angelax Sunt angajata cu un contract pe o preioada determinata in cadrul unui proiect cu finantere europeana. Sunt insarcinata in luna a III-a si mi s-a dat concediu ... (vezi toată discuția)
Contract individual de munca pe perioada determinata ContSters247794 ContSters247794 buna seara,tatal meu a lucrat cu contract pe perioada determinata incheiat la 30-03-2012.pe data de 23 martie a fost internat cu diagnosticul ciroza ... (vezi toată discuția)
Cim suspendat demisie acuta acuta Buna ziua. Va adresez urmatoarea intrebare: Am un salariat ca are concediu medical pana in data de 30.092012. Astazi 20.09.2012 s-a prezentat cu o cerere ... (vezi toată discuția)