avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Indemnizație crestere copil
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Indemnizație crestere copil

Buna ziua,pot beneficia de indemnizație crestere copil daca am pe cartea de munca ( contract) , doar 4 ore? Am lucrat un An si 6 luni inainte sa se nasca bebelusul. Si cat ar fii indemnizația? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Dragos Dimitrescu , Contabil 20:12, 14 Ianuarie 2017
Da, aveti dreptul la indemnizatia minima garantata.
Nu conteaza salariul, ci sa aveti minim 12 luni lucrate in ultimile 24 luni.
Indemnizatia se calculeaza ca 85% din media veniturilor brute din ultimile 12 luni lucrate, dar nu mai putin de 85% din salariul minim brut pe economie (85% din 1250 astazi, 85% din 1450 de la 01.02.2017)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie Oana georgiana Oana georgiana Buna ziua.urmeaza sa nasc in septembrie si as vrea sa ma lamuriti si pe mine va rog.lucrez cu carte de munca la 4 ore si am 1 an si 2 luni pana in prezent la ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil Mirela092 Mirela092 Buna ziua, am o intrebare. In iulie fac 1an cu carte de munca, pana acum am avut contract pe 8 ore, dar acum vrea sa imi faca la 4ore...eu sunt insarcinata in ... (vezi toată discuția)
Ce valoare lunară va avea indemnizația de postnatal si concediul medical daca sunt in somaj? Mireluta1 Mireluta1 O sa nasc pe 7 septembrie iar simaj am pana pe 23 august si din raspunsurile dumneavoastră am inteles ca ma încadreze la postnatal dar ma intereseaza cum se ... (vezi toată discuția)