avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 760 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie

Buna ziua.urmeaza sa nasc in septembrie si as vrea sa ma lamuriti si pe mine va rog.lucrez cu carte de munca la 4 ore si am 1 an si 2 luni pana in prezent la locul de munca.beneficiez de minimul de indemnizatie de 1250 lei sau se calculeaza 85% din veniturile realizate in ultimul an?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:38, 16 Mai 2017
Indemnizaţia lunară pentru CCC se stabileşte în cuantum de 85% din media veniturilor nete realizate în ultimele 12 luni din ultimii 2 ani anteriori datei naşterii copilului şi nu poate fi mai mică de 85% din cuantumul salariului minim brut pe ţară garantat în plată.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se va calcula indemnizatia? Corina271 Corina271 Buna ziua! Urmeaza ca sotul meu sa intre in CCC pentru al doilea copil,el avand pana acum 9 luni lucrate intrerupt,adica din luna ianuarie anul 2016 pana acum ... (vezi toată discuția)
Valoare minima indemnizatie crestere copil elenutza_12 elenutza_12 Buna ziua, AM nascut in sept 2014 al doilea copil si indemnizatia calculata este de 748 lei. Stiu ca de la 1.07 indemnizatia minima conform noii legi va fi de ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil tata sony_stef sony_stef Buna ziua. As dori sa adresez si eu cate-va intrebari in legatura cu cresterea copilului de catre tata. Sotia mea este insarcinata in 7 luni si nu a lucrat ... (vezi toată discuția)