avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 513 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... reabilitare dupa condamnare
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

reabilitare dupa condamnare

Am avut o sentinta cu 1 an suspendare si 3 incercare. A fost emisa in octombrie 2013.

Ce inseamna sa fac o reabilitare?

Mi se va sterge din cazier sentinta?
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 16:35, 10 Ianuarie 2017
Buna ziua
Reabilitarea intervine de drept (fara sa intreprindeti dumneavoastra nimic, daca s-au acoperit cheltuielile de judecata - daca ati fost condamnat la ele si datoriile fata de partea vatamata asa cum a fost ea inscrisa in sentinta) la momentul cand se va termina perioada de incercare daca nu s-a savarsit nicio alta infractiune in acest timp.
Da, cand veti solicita un nou cazier, pe acesta nu va mai apare acea condamnare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reabilitare judecatoreasca aramisadrian aramisadrian Va rog sa-mi spuneti cum si cind pot sa ma reabilitez(sa mi se stearga din cazier infractiunea) in situatia urmatoare: Am fost condamnat prin sentinta penala ... (vezi toată discuția)
Stergerea cazierului abrassu abrassu Buna ziua Am avut o condamnare de 1,6 luni inchisoare cu suspendare + 2 ani de incercare,asa scrie in sentinta definitiva,anul care urmeaza 2010,pe 6 ... (vezi toată discuția)
Cand intervine reabilitarea? iuliann2 iuliann2 va rog sa-mi spuneti cand se sterge condamnarea de pe cazier avand urmatoarea sentinta:\"Condamnat la 1 an de inchisoare cu suspendare conform art 81;art 82 ... (vezi toată discuția)